PDA

View Full Version : tm800hd keep freezing on hd channel



digsat2
11-02-2013, 10:45
hi
i got tm800hd is keep freezing on hd channel on hotbird 13e but on 28e is fine onlt bbc one hd freezing aswell any help please
kind regards

Admin
11-02-2013, 10:57
Welcome to Sat-tv-help forum, digsat2. Enjoy your stay here...

cuebase
11-02-2013, 11:01
Hi digsat welcome to the forum, firstly i will move this to tm room. Have you tried other images and if so is the same problem there.

digsat2
12-02-2013, 22:45
Hi digsat welcome to the forum, firstly i will move this to tm room. Have you tried other images and if so is the same problem there.

thanks for reply , yes i have tried other images on 8/11/11 and last one on 28/11/11 ,same problem aswell ,can you advice me with agood image please ?
kind regards

slyboxhd
14-03-2013, 22:55
hello
digsat2

Dont know wot image to use as dont have a tm800 but have you test'd your sat signal? are you using a motor dish or fix'd?
iv seen this problem with a tm5402 and turned out to be the alinement or lnb or bad connection etc
Its worth ruling out and if all is good then you can get the leatest image hear: http://www.sattvhelp.com/forum/downloads.php?do=cat&id=22
hope this helps

unknown
15-03-2013, 11:29
I have found the most stable image to be DWiQ 16/07/11 try that

jsaw
15-03-2013, 17:25
I have Digidudes modified IQ 28.11.11 on my TM800HD (second box) on a motorised system.Dont experience freezing on any sat or hd channels .you need to look at other things rather than the image.Check your dish alignment and ecm's to see if you can isolate the problem.I always look at channel 4 HD snr as this gives me the stronest signal on 28.2 @around 95%.