Click here to visit our UK based sponsor store €urosky....... Click here to visit our Ireland based sponsor store @ Sat-TV-help.......

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 20

Thread: front displays gone

      
   
  1. #1
    Moderator dan5284's Avatar
    Prison Throw Champion

    Join Date
    Mar 2012
    Location
    bristol
    Posts
    3,205
    Casino Cash
    £284750

    front displays gone

    yesterday turned box of at the back to sort some tangled wires turned it on last night and no display on the front so remotes not working and having to use webif anyone got any ideas
    tm twin tm800 hd orbital 80cm tm 2600 motor and tm f3/5 openbox c4s gigablue quad plus & gibertini op 150 vbox 18"super powerjack

  2. #2
    Moderator dan5284's Avatar
    Prison Throw Champion

    Join Date
    Mar 2012
    Location
    bristol
    Posts
    3,205
    Casino Cash
    £284750
    Thread Starter
    seem to be ok now after around 6 power cycles the display is back
    tm twin tm800 hd orbital 80cm tm 2600 motor and tm f3/5 openbox c4s gigablue quad plus & gibertini op 150 vbox 18"super powerjack

  3. #3
    TM fanboy :) digidude's Avatar

    Join Date
    Mar 2012
    Location
    De Cymru
    Posts
    3,078
    Casino Cash
    £334341
    sounds like the viper chip in the power supply is starting to fail m8


    Viewing as a guest? Click HERE to register and see the good stuff

    I break my stuff, so you wont have to

    If this post offends you, dont read it.

    Allergy Warning! Posted by a nut

    My OTHER hobby, im not all satellite releated fun
    Technomate blog

    Click here to order direct from €urosky


    Quote Originally Posted by A-joker
    Some people read far too much crap on other forums from so called experts who them selves know sweet FA

  4. #4
    Moderator dan5284's Avatar
    Prison Throw Champion

    Join Date
    Mar 2012
    Location
    bristol
    Posts
    3,205
    Casino Cash
    £284750
    Thread Starter
    is it a easy fix ?
    tm twin tm800 hd orbital 80cm tm 2600 motor and tm f3/5 openbox c4s gigablue quad plus & gibertini op 150 vbox 18"super powerjack

  5. #5
    TM fanboy :) digidude's Avatar

    Join Date
    Mar 2012
    Location
    De Cymru
    Posts
    3,078
    Casino Cash
    £334341
    Quote Originally Posted by dan5284 View Post
    is it a easy fix ?
    it depends how good you are with a soldering iron m8, theres an 8 pin chip on the PSU that needs to be replaced to fix it. If you email TM they will bung one in the post for you, i did have some here but have used them all, off the top of my head i think the chip was an STi Viper 22A

    viper 22a | eBay


    Viewing as a guest? Click HERE to register and see the good stuff

    I break my stuff, so you wont have to

    If this post offends you, dont read it.

    Allergy Warning! Posted by a nut

    My OTHER hobby, im not all satellite releated fun
    Technomate blog

    Click here to order direct from €urosky


    Quote Originally Posted by A-joker
    Some people read far too much crap on other forums from so called experts who them selves know sweet FA

  6. #6
    Moderator dan5284's Avatar
    Prison Throw Champion

    Join Date
    Mar 2012
    Location
    bristol
    Posts
    3,205
    Casino Cash
    £284750
    Thread Starter
    Finally gave up last night no display and no working buttons on top is this the chip I need to replace image.jpg
    Attached Files Attached Files
    • This post requires you to click the Thanks button to see Attachments.
    tm twin tm800 hd orbital 80cm tm 2600 motor and tm f3/5 openbox c4s gigablue quad plus & gibertini op 150 vbox 18"super powerjack

  7. #7
    Moderator dan5284's Avatar
    Prison Throw Champion

    Join Date
    Mar 2012
    Location
    bristol
    Posts
    3,205
    Casino Cash
    £284750
    Thread Starter
    just called technomate asked if a replacement chip can be sent or could i buy one we have no chips and no we wouldn't sell you one or send one but you can buy a new power supply at £35 plus vat well they can shove that
    tm twin tm800 hd orbital 80cm tm 2600 motor and tm f3/5 openbox c4s gigablue quad plus & gibertini op 150 vbox 18"super powerjack

  8. #8
    Donated member cdw's Avatar

    Join Date
    Jul 2012
    Location
    West Yorks
    Posts
    144
    Casino Cash
    £33775
    I've got an 'as new' one sat at home doing nothing, with a 1tb disk inside, if your interested... Dan, Dan, Dan...Dan, Dan, Dan!

  9. #9
    Moderator dan5284's Avatar
    Prison Throw Champion

    Join Date
    Mar 2012
    Location
    bristol
    Posts
    3,205
    Casino Cash
    £284750
    Thread Starter
    don't really need another box just a chip how much you looking for
    tm twin tm800 hd orbital 80cm tm 2600 motor and tm f3/5 openbox c4s gigablue quad plus & gibertini op 150 vbox 18"super powerjack

  10. #10
    TM fanboy :) digidude's Avatar

    Join Date
    Mar 2012
    Location
    De Cymru
    Posts
    3,078
    Casino Cash
    £334341
    Dan, ill find out if im in your part of the world over the next few days, if not, ill post you a chip, i had 5 from ebay last week


    Viewing as a guest? Click HERE to register and see the good stuff

    I break my stuff, so you wont have to

    If this post offends you, dont read it.

    Allergy Warning! Posted by a nut

    My OTHER hobby, im not all satellite releated fun
    Technomate blog

    Click here to order direct from €urosky


    Quote Originally Posted by A-joker
    Some people read far too much crap on other forums from so called experts who them selves know sweet FA

Page 1 of 2 12 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Webutation

Flag Counter
TopSat.Org The Best Satellite Top Lists !!! Daily Stats !!!